13.10.15

Сила нескорених


13 жовтня 2015 року в ЗОШ №2 м. Марганця була проведена єдина класна година, присвячена Дню захисника України. День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці ці знаменні дати віднині нерозривно  будуть пов’язані між собою. Вони  символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію. Гаслом першого Дня захисника України є вислів «Сила нескорених», бо саме нескорену силу продемонстрували українські воїни, які відстоюють незалежність та суверенітет України у війні з російським агресором. 

Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. 

На класних годинах учні середньої та старшої школи згадали про героїзм і мужність наших воїнів. Говорили про бойові традиції, що народилися у давні часи і протягом усієї історії України постійно розвивалися та наповнюються новим змістом. Згадали також про військове братство, взаємовиручку, взаємодопомогу без чого немає війська і немає перемоги. Діти наголосили на тому, що захисниками України є не лише військовослужбовці, а й усі громадяни, які своєю сумлінною професійною і громадською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, освітній й інформаційний захист держави. Учні початкової школи згадали про історію запорізького козацтва, про козацькі закони і традиції, а також хлопці брали участь у козацьких випробуваннях.

Щиро й сердечно вітаємо з Днем захисника України – святом, що уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.





Немає коментарів:

Дописати коментар